Actueel - 24/04/2020

Vragen tijdens de corona crisis?

De corona crisis duurt inmiddels al een aantal weken en onze levens zijn volledig op de kop komen te staan. Bedrijven die hun deuren tijdelijk moeten sluiten, werknemers die massaal vanuit huis werken en de kinderen die hun schoolwerk nu thuis moeten doen. De situatie vraagt veel van ons. Maar we doen het goed, blijkt uit het lichte optimisme van het RIVM.

We willen u graag een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd. Niets is meer zoals het was en wellicht wordt het dat ook niet meer. Wat wél blijft, is dat wij bij HPS Connectivity  Solutions voor u klaarstaan. Wij doen er alles aan om u te helpen deze crisistijd door te komen.

Communicatie is key

In tijden dat we elkaar minder kunnen zien, is communicatie nóg belangrijker. De beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid van uw communicatieoplossingen is cruciaal voor uw bedrijfsvoering. We willen u er op attenderen dat HPS Connectivity Solutions veel kennis en ervaring heeft op dit gebied, en daardoor kritische communicatievragen snel voor u kan beantwoorden. Eenvoudige of complexe vragen, het maakt ons niet uit: Wij zijn er voor u. Zoals gezegd, doen we er alles aan om u te helpen zo goed mogelijk door deze crisis te komen.

Terug naar overzicht