Connected health

Cloud

HPS biedt unieke functionaliteiten aan in de zorg die op basis van co-creatie en behoefte van mantelzorger en medewerker wordt ontwikkeld. Onze dienstverlening is gebaseerd op cloudtechnologie en voorziet, door middel van software, in het koppelen met andere systemen en sensoren (Cloud API). HPS maakt hiervoor gebruik van de SLTN infrastructuur. Dit biedt klanten een toekomstvaste en flexibele oplossing waarbij eenvoudig kan worden op- en afgeschaald.

HPS Connected Health is een volledige datagedreven omgeving waarbij u geen updates en upgrades hoeft toe doen. Omdat HPS Connected Health een clouddienstverlening is, is de kans op menselijk fouten minimaal. Klanten die gebruik maken van ons eHealth-platform kiezen voor een onderhoudsvrije oplossing. U voert regie op functioneel niveau.

Doordat alle functionaliteit van het platform vanuit de cloud wordt aangeboden, kunnen de faciliteiten ook thuis bij de cliënt worden gebruikt. Bovendien kan nieuwe technologie snel en eenvoudig worden gekoppeld met HPS Connected Health door middel van de Cloud API.

Persoonlijk advies

Afdeling Sales
sales@hps-solutions.nl

088 – 0187452

Ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw zorginstelling? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek.