Projectleider

HPS Connectivity Solutions is op zoek naar een Projectleider met affiniteit met de Zorg-communicatie en systemen. Een sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt, in staat is vooruit te denken en aandacht heeft voor het gehele team en de samenwerking opzoekt.

Projectleider
Standplaats: Oss/ Hilversum

Wat ga je doen?

In deze functie ben je in staat om meerdere projecten tegelijkertijd te leiden, zowel organisatorisch als procesmatig. Je werkt methodisch (stelt projectplannen op en stemt die af), je stemt af met interne- en externe stakeholders en bent proactief in het besturen en bewaken van het project. Jij bent doel en resultaatgericht en stuurt op kwaliteit en haalbaarheid van het hele proces. Communicatie en verslaglegging met zowel klant, team en de uitvoering is essentieel. Je bewaakt, scope, planning en budget in overleg met alle betrokkenen.

Onze medewerkers vormen onze kracht en het succes van ieder project. Zij maken als vakmensen de oplossing t.b.v. elke klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen HPS Connectivity Solutions is de collegiale en persoonlijk werkomgeving waarbinnen je één grote mate van zelfstandigheid hebt.

Wat vragen wij?

Het behalen van een resultaat met daarbij de juiste kwaliteit en binnen het budget is één van je sterkste punten. Jij bent daarbij gericht op samenwerken, weet mensen te verbinden en spreekt mensen aan op hun verantwoordelijkheden. Jij hebt de klantvraag hoog in het vaandel en blijft gaan voor het te behalen resultaat. Je weet je staande te houden in een dynamische organisatie. Jij kan snel schakelen, bent stressbestendig, empathisch en communicatief vaardig. Problemen zie je als een uitdaging, je denkt in mogelijkheden en oplossingen. Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving elke dag weer uit om alleen te gaan voor het beste resultaat.

Overige functie-eisen:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar ervaring in projectmanagement
 • Je hebt affiniteit met Zorg en telecommunicatie
 • Je beschikt over projectmanagement vaardigheden en kennis van projectmanagement methoden.
 • Het kunnen aandragen van certificaten en/ of diploma’s is een pré.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • In bezit van geldig rijbewijs B

Ben jij een echte doorpakker die gaat voor kwaliteit?. Beschik jij daarbij over uitstekende coördinerende en communicatieve vaardigheden? Presteer jij goed onder druk?

Solliciteer dan op deze functie en stuur je cv met motivatiebrief naar Irene Verwoerd (i.verwoerd@hps-solutions.nl)

Solliciteer direct op Projectleider
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 25 MB.
  max. bestandsgrootte 2mb
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 25 MB.
  max. bestandsgrootte 2mb