Connected health

Telefonie

Onze manier van communiceren is de laatste jaren enorm veranderd. Waar we ooit genoeg hadden aan één telefoonlijn en één fax, zijn er tegenwoordig legio manieren om te communiceren met en binnen een organisatie. E-mail is een bekende manier, maar steeds meer worden ook zaken als video conferencing, social media en chat gebruikt. De integratie van al deze manieren om met en binnen een bedrijf samen te werken, noemen we unified communications. Het betekent dat al die verschillende communicatiemiddelen worden samengebracht op één platform.

Het grote voordeel daarvan is dat een organisatie veel effectiever en eenvoudiger toegang heeft tot allerlei vormen van communicatie, terwijl de klant, collega of ketenpartner zelf kan kiezen welk kanaal hij wil gebruiken. Met IP-telefonie kunnen gebruikers contact opnemen met wie ze willen, vanaf de plaats die ze willen en via het apparaat van hun keuze, simpel en eenvoudig.

HPS levert u innovatieve en betrouwbare communicatieoplossingen op basis van IP-telefonie, waarbij we ons realiseren dat communicatie nog nooit zo belangrijk is geweest voor uw bedrijfsvoering dan vandaag de dag. We bieden producten van verschillende leveranciers, omdat we weten dat klanten steeds veeleisender worden en er bovendien ook binnen organisaties en ketens steeds meer wordt samengewerkt en informatie wordt gedeeld.

HPS heeft jarenlange kennis en expertise opgebouwd in de producten van Mitel, Aruba Networks en Microsoft Lync. We kunnen deze oplossingen koppelen aan uw specifieke maatwerk om zo de beste IP-communicatieoplossing voor u te realiseren.

 

 

Persoonlijk advies

Afdeling Sales
sales@hps-solutions.nl

088 – 0187452

Ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw zorginstelling? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek.