Connected health

Track en Trace

HPS biedt voor de cure- en care-markt infrastructuur en diensten aan waarmee location based services kunnen worden geïmplementeerd. Zorginstellingen en ziekenhuizen willen bijvoorbeeld weten waar bepaalde zaken, zoals een infuuspomp of beschikbare rolstoel, zich bevinden in het pand, of een bed al gereed is, of dat alle benodigde apparatuur beschikbaar is in de operatiekamer. Deze veelal routinematige vragen kunnen met location based services snel beantwoord worden. HPS biedt hiervoor de nieuwste generatie IoT-diensten die personeel snel inzicht geven in de juiste informatie.

Doordat zorgapparatuur of -middelen worden uitgerust met sensoren, kunnen ze snel en eenvoudig worden gelokaliseerd binnen het slimme gebouw. Dit scheelt zorg- en ziekenhuismedewerkers veel tijd, doordat ze niet op zoek hoeven naar bijvoorbeeld een beschikbare rolstoel of epilepsiemat. Ook is voor het management snel inzichtelijk hoe en waar zorgmiddelen worden gebruikt en ingezet. Planners kunnen met HPS Track & Trace snel medische hulpmiddelen voor bijvoorbeeld de operatiekamer inplannen.

Met onze ruime ervaring in de zorg en certificeringen voor de implementatie van deze infrastructuur en diensten, helpt HPS Connectivity Solutions graag met advies en implementatie.

Persoonlijk advies

Afdeling Sales
sales@hps-solutions.nl

088 – 0187452

Ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw zorginstelling? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek.