Connected health

Zorg smartphone

Voor telefonieoproepen maakt uw medewerker gebruik van een robuuste dual sim zorg-smartphone. Dit mobiele apparaat wordt opgeladen in een laadrek en heeft een operationele batterijduur van zo’n 16 uur, afhankelijk van de gebruikte functionaliteiten. De batterij gaat zo lang mee doordat medewerkers via de zorg-smartphone in de cloud werken en er dus minder rekenkracht door het toestel zelf wordt gebruikt. Medewerkers kunnen een willekeurig toestel pakken en vervolgens eenvoudig inloggen. De ingelogde medewerker is vervolgens telefonisch bereikbaar onder zijn naam en kan alarmen ontvangen onder zijn naam in plaats van een vast toestelnummer.

Zorgalarmering gaat via de HPS Connected Health App op de zorg-smartphone. De alarmeringen van alle hals- en polszenders in het gebouw en van de slimme sensoren komen binnen op de Zorgmedewerkers-app. Ook de oproepen die via een Smart Display worden gedaan, verschijnen in de app van de zorgprofessional. Deze app is zo ingericht dat alarmmoeheid zoveel mogelijk voorkomen wordt.

Persoonlijk advies

Afdeling Sales
sales@hps-solutions.nl

088 – 0187452

Ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw zorginstelling? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek.