HPS Connectivity Solutions

HPS Connectivity Solutions werd in 1997 opgericht door John Braken als adviesbureau op het gebied van telecom en data. Op verzoek van klanten zijn we ons in 2000 bovendien gaan toeleggen op het leveren, implementeren en onderhouden van oplossingen. Met zo’n 45 medewerkers werken we vanuit Oss en Hilversum.

Verantwoorde innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Het enthousiasme van onze werknemers en hun ambitie om voortdurend hun kennis te blijven verbeteren, spelen daarin een cruciale rol. Bij HPS zien we onze mensen dan ook als de fundamentele bouwstenen van onze organisatie. Samen koesteren we onze cultuur, waarin innovatie en van elkaar leren de kernwaarden zijn.

Ook in de relatie met onze klanten zoeken we graag een proactieve, kritische houding. Op deze manier weten we iedere keer opnieuw het beste resultaat te behalen voor iedere klant. Daarbij gaan we overigens discussies niet uit de weg, want zonder wrijving krijg je nooit glans. Maar een prettige omgang, wederzijds respect en kennisdeling vormen altijd de boventoon.

 

Persoonlijk advies

Afdeling Sales
sales@hps-solutions.nl

088 – 0187452

Ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw organisatie? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek.