Actueel - 09/04/2020

Update coronavirus

Beste relatie,

Het zijn onzekere tijden waarin we ons bevinden. Allereerst hopen we natuurlijk van harte dat u en uw naasten in goede gezondheid verkeren. Uiteraard hopen we dat ook voor uw organisatie. We willen u bij HPS Connectivity Solutions laten weten dat we met u meeleven en in deze onzekere tijd voor u blijven klaarstaan.

MiTeam

Veel bedrijven laten hun mensen deze dagen vanuit huis werken. ‘MiTeam’ is een eenvoudige oplossing om uw bestaande telefonieomgeving in een handomdraai om te zetten naar een veilige thuiswerkplek, waarin werknemers onder meer kunnen videobellen, online vergaderen en samen in documenten kunnen werken. Met behulp van de vast-mobiel integratie van de Mitel is het mogelijk om eenvoudig een mobiel telefoonnummer, provider onafhankelijk, te integreren binnen uw bestaande Mitel-omgeving. Wilt u hier gebruik van maken, neem dan contact met ons op.

Samen staan we sterk

Hopelijk weten we het coronavirus in Nederland snel en effectief te bestrijden en kunnen we over niet al te lange tijd weer samen op kantoor zitten. Tot die tijd (en natuurlijk lang daarna) staan we voor u klaar.

Heeft u vragen of problemen, laat het ons dan weten, want we helpen u graag om uw omgeving zo in te richten dat uw werknemers snel met elkaar aan de slag kunnen.

Terug naar overzicht