Jouw carrière

Werken bij HPS Connectivity Solutions betekent jezelf ontwikkelen. Werken voor de mooiste opdrachtgevers. Groeien in een geweldig team.

Of je nu een baan zoekt in R&D, Sales, Engineering, Marketing of Management, bij HPS zijn we altijd op zoek naar talent. We helpen bovendien graag jonge mensen aan het begin van hun carrière om hun vaardigheden en capaciteiten verder te ontwikkelen, zodat je helemaal klaar bent voor toekomstige taken en uitdagingen.

Stageplaatsen

Ook talenten die aan de vooravond van hun werkende leven staan, ontmoeten we graag! Wil je stage lopen of afstuderen bij HPS? Stuur dan vooral een open sollicitatie zodat we kunnen bekijken of we jouw stagewensen kunnen koppelen aan interne vragen uit ons bedrijf.

Senior Mitel Consultant

Jij bent de expert op het gebied van Mitel en hebt hierin jarenlange ervaring?

Lees verder

Software Developer

We zoeken een perfectionist; iemand die graag dingen onderzoekt, graag mooie dingen maakt voor onze klanten. Ben je benieuwd naar wat we allemaal doen?

Lees verder

Projectleider

HPS Connectivity Solutions is op zoek naar een Projectleider met affiniteit met de Zorg-communicatie en systemen. Een sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt, in staat is vooruit te denken en aandacht heeft voor het gehele team en de samenwerking opzoekt. Projectleider Standplaats: Oss/ Hilversum Wat ga je doen? In deze functie ben je in staat om […]

Lees verder