Actueel

Technologie is een van de sleutels tot de anderhalve meter-maatschappij

Premier Rutte was er afgelopen week heel duidelijk over: de volksgezondheid komt op nummer 1 en pas daarna gaan we kijken hoe we onze maatschappij weer stapje voor stapje kunnen terugbrengen naar het nieuwe normaal. En dat nieuwe normaal is voorlopig een anderhalve meter-maatschappij.

https://hps-solutions.nl/wp-content/uploads/2020/04/blog_06.png');
Lees verder

Vragen tijdens de corona crisis?

De corona crisis duurt inmiddels al een aantal weken en onze levens zijn volledig op de kop komen te staan. Bedrijven die hun deuren tijdelijk moeten sluiten, werknemers die massaal vanuit huis werken en de kinderen die hun schoolwerk nu thuis moeten doen.

Lees verder

HPS Connectivity Solutions bereikt hoogste Mitel Partnerstatus

HPS Connectivity Solutions mag zich nu Platinum Partner van Mitel noemen! “Daar zijn we ongelooflijk trots op. Want het is een bekroning die laat zien dat het met onze kennis, kunde en servicegerichtheid uitstekend is gesteld”, aldus John Braken, CEO HPS Connectivity Solutions.

Lees verder

Update coronavirus

Het zijn onzekere tijden waarin we ons bevinden. Allereerst hopen we natuurlijk van harte dat u en uw naasten in goede gezondheid verkeren. Uiteraard hopen we dat ook voor uw organisatie. We willen u bij HPS Connectivity Solutions laten weten dat we met u meeleven en in deze onzekere tijd voor u blijven klaarstaan.

Lees verder

Traditionele domoticasystemen definitief verleden tijd?

De technologische ontwikkelingen buitelen over elkaar heen. Wat vandaag hot is, ligt morgen alweer op het kerkhof. Dit geldt ook in de zorg. ‘Zorg op afstand’ is dankzij slimmme en innnovatieve technieken in smart buildings, inmiddels mogelijk. Maar dit wil niet zeggen dat e-healthcare al overal is ingevoerd. Waarom eigenlijk niet?

Lees verder

HPS Connectivity Solutions wordt Gold-partner van Mobotix

HPS Connectivity Solutions heeft binnen een jaar tijd de hoogste partnerstatus bij Mobotix weten te behalen. Het Gold Partnership is het meest exclusieve en uitdagende niveau van het partnerprogramma van Mobotix waarin de leverancier strategische partners aan zich bindt.

Lees verder

Digitalisering zorg communicatie 2020

Ons land kampt al voor een gruime tijd met problemen omtrent de digitalisering in de zorg. Vandaag de dag zijn de medewerkers in de zorginstellingen veel tijd kwijt met teveel handelingen. De werkdruk bij deze mensen in zorginstellingen ligt al veel te hoog. De hapering van de digitale transformatie in de zorg neemt veel tijd in beslag, zinloze tijd die de medewerkers en andere betrokken veel beter in kunnen zetten.

Lees verder