Zakelijke Telefonie

Cloudoplossingen

De cloud biedt uw organisatie de mogelijkheid om zich te focussen op datgene waar uw bedrijf het beste in is. Zaken die wel belangrijk zijn, maar niet tot uw core business behoren, kunt u steeds vaker als dienst uit de cloud afnemen. Dat geldt ook voor zakelijke telefonie. Het grote voordeel is dat u niet meer zelf verantwoordelijk bent voor de aanschaf, het onderhoud en het beheer van de systemen, maar dat u slechts betaalt voor wat u gebruikt én dat u altijd beschikt over de nieuwste technologie.

Doordat u weinig méér nodig heeft dan een internetverbinding is het mogelijk om heel snel nieuwe vestigingen te voorzien van zakelijke telefonie, zelfs als die zich in het buitenland bevinden. Alles wordt immers online geregeld. En omdat u betaalt voor het aantal werkplekken en de gekozen functionaliteit, weet u altijd vooraf waar u aan toe bent qua kosten. Het uitbreiden of terugbrengen van de functionaliteit of het aantal werkplekken is eveneens snel en eenvoudig te regelen.

HPS biedt u de mogelijkheid om zakelijke telefonie als dienst uit de cloud af te nemen. Wij zorgen voor een betrouwbaar, veilig en state-of-the-art platform dat we volledig beheren en up-to-date houden, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Wilt u toch liever een eigen platform voor uw organisatie? Geen probleem, dan richten we een private cloud in die we voor u beheren. Door alle communicatie in één centrale omgeving onder te brengen, houden uw medewerkers eenvoudig overzicht en controle. Deze omgeving is bovendien altijd toegankelijk, waar uw werknemers zich ook bevinden.

We weten bij HPS hoe belangrijk continuïteit is, zeker wanneer het gaat om spraakdiensten uit de cloud. Daarom garanderen wij een zeer hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid van onze oplossing.

Persoonlijk advies

Afdeling Sales
sales@hps-solutions.nl

088 – 0187452

Ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw organisatie? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek.