Connected health

Live locatie

Het volledig zelfstandige smart building-netwerk dat HPS aanlegt, zorgt ervoor dat er gebruik kan worden gemaakt van ‘location based services’. Uw medewerker krijgt op die manier de voor hem relevante informatie en oproepen op zijn zorg-smartphone, gebaseerd op waar hij zich op dat moment in het slimme gebouw bevindt.

Deze manier van werken, maakt tradtionele verpleegoproepsystemen overbodig. Met behulp van deze locatiegebaseerde diensten kunnen medewerkers bovendien live en visueel in hun zorgapplicatie zien waar cliënten zich bevinden in het geval van een persoonsbeveiligingsalarm.

Location based services zijn ook geschikt om te kunnen zien waar bepaalde zorghulpmiddelen zich in het gebouw bevinden. Zo hoeven medewerkers niet eindeloos te zoeken, maar weten ze, met behulp van sensoren, waar het hulpmiddel dat ze zoeken, zich bevindt. Dit scheelt kostbare tijd. De live locatiebepaling garandeert een nauwkeurigheid van 100 procent op kamerniveau en zorgt ervoor dat de zorgprofessional minder handelingen hoeft uit te voeren.

Persoonlijk advies

Afdeling Sales
sales@hps-solutions.nl

088 – 0187452

Ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw zorginstelling? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek.