Connected health

Smart display

De HPS Connected Health Smart Display is een slim beeldscherm dat de traditionele bekabelde verpleegoproepunit en intercom aan de muur vervangt. Met de verplaatsbare Smart Display kunnen gesproken alarmen worden gemaakt en bevestigd. Bovendien is er een volledige spreek-, luister- en beeldverbinding tussen cliënt en medewerker, waarbij – indien gewenst – handmatig de camerafunctie kan worden uitgeschakeld. Ook kunnen applicaties van derden aangestuurd worden op basis van Cloud API.

Voor medewerkers biedt de Smart Display veel gemak, omdat het ECD automatisch op het scherm verschijnt wanneer een medewerker de kamer van een cliënt betreedt. Ook kan het slimme scherm worden gebruik als intercom met beeld zodat de cliënt bijvoorbeeld kan zien wie er voor de deur staat. Met behulp van de slimme technologie van HPS kunnen cliënten langer zelfstandig wonen, omdat zorgverleners op afstand steeds contact kunnen houden met de cliënt. Het systeem blijft namelijk altijd aan staan, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een tablet of een smartphone, die na enige tijd in slaapstand gaan.

Persoonlijk advies

Afdeling Sales
sales@hps-solutions.nl

088 – 0187452

Ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw zorginstelling? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek.